Lite bättre pris hos oss!

Robotgräsklippare

Robotgräsklipparen är ett enkelt och självklart val för alla som vill ha en perfekt gräsmatta. Vi säljer och installerar bra gräsklippare i olika prisnivåer  från Husqvarna och Gardena.

Genom våra partners erbjuder vi full service och konkurrenskraftiga priser.

Vi erbjuder finansiering via SveaEkonomi.

Gardena erbjuder en bra helhetslösning för trädgården som låter er hålla koll på bevattning och gräsklippning i en enkel app. 

Läs mer om Gardenas sortiment HÄR

Unknown-3.png
GA320-0657.jpeg
husqvarna-logo-49D149AEFB-seeklogo.com.png

Full service med Husqvarna - Vi hjälper er att hålla koll på gräsklipparen. Om gräsklipparen varnar kontaktar vi er och stämmer av med er. Som ett hemlarm med utryckning ungefär. Total trygghet. Spana in deras gräsklippare HÄR

Hus-2.png

Koppla av i trädgården!

Bevattningsautomatik

Vi installerar stora som små bevattningssystem ur Gardenas sortiment. Våra duktiga och omtänksamma installatörer tar hand om ert projekt och ger er full service på hela Gardenas sortiment. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och full service.

GA250-0481.jpeg

Bevattning kan vara så enkelt!

website-article-page-gardena-smart-se.png
Unknown-3.png

Ett modernt bevattningssystem från GARDENA tar hand om dina växter, minskar vattenförbrukningen och ger dig mer tid över att koppla av i trädgården.

Hos GARDENA hittar du det rätta bevattningssystemet för alla behov, oavsett om du vill ha en spridarbevattnad gräsmatta eller precist bevattnade blomsterrabatter, häckar eller krukväxter på balkongen och altanen. Allt kan skötas automatiskt och efter behov.

automatbevattning-grasmatta.jpg
Unknown-3.png