En unik bredd av kompetens 

Sedan starten 2021 bedriver vi en verksamhet med fokus på design, anläggning och underhåll av kompletta utemiljöer till privatpersoner, företag och myndigheter. Målsättningen är att skapa en komplett och trivsam utemiljö där du som kund kan trivas och slappna av och inte behöva fundera på underhåll.

För att lyckas med detta har vi samlat ihop specialister från 4 olika branscher för att kunna erbjuda en helhet som skapar ett konkret mervärde för våra kunder:

Design - Anläggning - Skötsel - Snickeri

 

Kontakta oss redan idag för ett gratis besök så tar vi fram ett prisförslag till er oavsett det gäller trädgårdsdesign, anläggning, arborist, stubbfräsning, trimning av häck, skötsel eller nyanläggning av gräsmatta.

Detta är vår kultur - vilken är din?

VD´n har ordet

Det är vanligt att söka visdom och kunskap i litteraturen men ofta dyker den upp i vardagliga och ganska självklara sammanhang. Min svärmor t.ex, som jag lärde känna 2007, förklarade för mig att hon levde efter den mycket kloka devisen; "-Var och en skämmes för sig själv". Uttrycket föll mig så väl i smaken att jag tog det till mig. Idag utgör det en central roll i hur vi, i våra bolag, väljer att bemöta människor och medarbetare. Fördomsfritt, pragmatiskt, utan att döma.

 

Individuella misslyckanden är många gånger nödvändigt för att växa. Vid de tillfällena skall vi finnas där och stärka våra medarbetare till att resa sig och fortsätta utmana  sig själva och våga lyckas.

 

Sexuell eller religiös läggning, social- eller etnisk bakrund. Kön, utseende eller ålder. Det är exempel på sådant vi finner bedövande ointressant att döma någon efter. Vi är ett glatt gäng som hellre letar efter gemensamma nämnare än att inbilla oss att olikheter skulle vara dåligt för organisationen. Och om någon råkat klanta till det lite så behöver man inte oroa sig för att bli hånad, utskälld eller kränkt...jag menar "-Var och en skämmes för sig själv".

Så synnerligen mänskligt :)

Wille Warnander 

IMG_3555.heic