Administratör

Är du en vass projektledare som vill utveckla eller designa utemiljöer? Tror du att du skulle kunna bli en riktigt vass spindel i nätet?

1519801400196.jpeg

Är du en vass administratör som gillar kundkontakt? Eller tror du att du skulle kunna bli en riktigt vass spindel i nätet?

 

Hos oss på Trädgårdstjänst i Löddeköpinge finns nu ett spännande öppning med stora utvecklingsmöjligheter. Vi letar efter en person som skall vara med och strukturera upp arbetet i vår verksamhet. För att du skall trivas med detta jobb behöver du kunna bli en "Super User" i vårt projekthanteringssystem, vara noggrann och strukturerad. Om du gillar eller har fallenhet och förståelse för trädgård, park, växter och grönska är det ett stort plus.

 

 

Trädgårdstjänst i Löddeköpinge är ett grönyteföretag som vänder upp-och-ned på uppfattningen hur bolag i branschen normalt skall jobba. Vi arbetar efter en egen modell som bygger på fullkomlig transparens mot kunden där målet är att erbjuda arbeten med hög kvalitet till lägsta pris. Vi gör det genom att ha en bättre struktur och projektledning än jämförbara företag i branschen.

 

 

Vi vill att du skall växa in i rollen som "spindel i nätet" och ingå i en organisation som skall växa till  5-6 medarbetare de kommande 2 åren. Jobbet går ut på att:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ta emot förfrågningar från kunder via e-post, telefon och messenger och svara på frågor.

  • Vid behov besöka kunderna och hålla dem uppdaterade via sms

  • Boka alla uppgifter i vårt projekthanteringssystem så  våra medarbetae ser i sin mobiltelefon vad, var, när och kan bocka av uppgifterna allteftersom de utförs och registrera tidsåtgången

  • Samordna inköp, leveranser och UE så att uppdragen löper på smidigt

 

 

Detta är en roll som kräver att du är strukturerad, noggran samt trevlig i telefon.

 

 

Utöver en arbetsplats på vårt kontor i Center Syd-området i Löddeköpinge erbjuder vi generösa förmåner såsom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Jobba hemifrån

  • Flextid

  • Träning och läkarbesök på arbetstid

  • Tandvårds och sjukvårdsförsäkring

  • Fri bli vid fast anställning

 

 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt för att hinna tillsätta tjänsten innan sommaren om det går. Skicka ditt CV och personliga brev till vår VD Wille Warnander på info@loddetradgard.se. Ring honom på 072-1927257 om du är intresserad av tjänsten.