Anläggning

Med rutinerad personal utför vi en mängd uppdrag inom anläggning. Allt från stensättningar till mer omfattande markarbeten och dräneringar. 

Ring 040 - 40 46 60 för en snabb prisuppgift

hdr.jpg

Markentreprenader

Vi anlägger parkeringsplatser, husgrunder eller gångytor för publika och privata ändamål.

1198B921-B41A-4002-AF5C-5581615ECA16.heic

Stenläggningar

Vi har mångårig erfarenhet av olika sorters marksten. Betongsten eller ölandssten. Vi åtar oss även större uppdrag över 1000 m2.

Husdränering_Uppsala_(1).jpg

Dräneringar - stoppa fukt i källaren

En väldränerad källare kan sänka uppvärmningskostnaden för hela huset. Vid dränering av ett hus med källare tilläggsisolerar vi källarväggen vilket ger en torr vägg med förbättrad inomhusluft och lägre uppvärmningskostnad.

 
EhiZJdzXYAAD4Fl.jpg
rullgras.png
Återställning av tomt.jpg

Anläggning av Pool & Spa

Vi jobbar främst med isolerblock med gjuten platta från Tjälldén i Arlöv. I vårt jobb ingår återställning av marken och vi kan såklart erbjuda en komplett design av pool och omgivande miljö.

Gräsmattor

Ett vanligt uppdrag består i renovering av befintliga gräsmattor. Detta gör vi med vår supereffektiva renoveringsfräs som tar upp emot 400 m2 per timme.

Återställning av tomt

Efter dräneringar och andra markarbeten glömmer man ibland bort att marken behöver återställas. Prata med vår projektledare Mia eller vår designer Olivia så hjälper vi er med detta.

040 - 40 76 60